Starter marketing en website optimalisatie

Jij gaat als starter aan de slag met de marketing en website van deze organisatie

Dit ga je leren

Tijdens deze nieuwe uitdaging ga jij aan de slag met de website en marketing van een motor gedreven organisatie. De organisatie biedt de kans om een start te maken met markting. Hierbij zal de website omgezet moeten worden naar een makkelijker bestuurbare omgeving, waardoor de organisatie minder afhankelijk kan worden van een externe partij. Bij de marketing taken moet je denken aan het creatief creëren van bijvoorbeeld een T-shirt met originele tekst die het personeel weer buiten de deuren draagt. Een voorbeeld uit de organisatie is een bedrijfskaartje gemaakt uit het zelfde materiaal als een nummerplaat van een motorfiets. De rest van de taken zal bestaan uit:
- Website verbeteren
- Marketing SEO/SEA
- Creatieve uitingen bedenken om de organisatie te promoten

Zo ziet jouw dag eruit

Jij zal de dag beginnen met een bakje koffie samen met de collega's om gezellig de dag te beginnen. Vervolgens ga jij in overleg met jouw direct leidinggevende om de prioriteiten die dag op te pakken.

Dit ben jij

Jij bent een echte motorfiets liefhebber en kent alle verschillende merken op te noemen en kent de verschillen tussen de verschillende types. Daarnaast heb jij kennis van websites en marketing met de volgende eigenschappen:
- Zelfstandig
- Gemotiveerd
- Creatief en Innovatief
- Analytisch
- Engels is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in motors en accessoires en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede sturing op HBO niveau en je ontvangt een prima salaris.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig. Wel wil het bedrijf voorzien van rijkostenvergoeding waar nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leuke uitjes en beloningen