Junior Sales Coördinator

Jij gaat als junior sales coördinator jezelf ontwikkelen binnen het salesteam en het gehele proces van a tot z begeleiden

Dit ga je leren

Ben jij afgestudeerd, of bijna afgestudeerd en op zoek naar een vliegende start van jouw carrière, bij een organisatie waar jij het salesproces van a tot z zal begeleiden? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige werkgever is een van de grootste aanbieders van gemeubileerde appartementen in Nederland en richt zich exclusief op zakelijke klanten. Het concept biedt de moderne zakenreiziger een aangename thuisbasis met de service en het comfort van een luxe hotel. En de organisatie is op zoek naar een energieke Junior Sales Coördinator om het team op de Zuidas in Amsterdam te versterken.

Als Junior Sales Coördinator werk je nauw samen met het sales team aan verschillende taken voor de verschillende merken, waaronder het sourcen en opvolgen van leads en potentiële prospects, het bijwonen van netwerkevenementen en het uitvoeren van marktonderzoek. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het vinden en verwerken van nieuwe partners en vertegenwoordigt het merk op diverse internationale vakbeurzen, waar jouw netwerkvaardigheden goed van pas komen!

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter, neem telefonisch contact op, of stuur een mail naar Edgar@studentenbureau.nl!

Zo ziet jouw dag eruit

Je werkt in een kantoor gelegen in het altijd dynamische en trendy Amsterdam Zuidas district. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om hybride te werken. Ook kun je gratis gebruikmaken van de sportschool in het kantoorgebouw en bi-weekly massages op kantoor.

Met een Headspace-account kun je genieten van minder stress en meer vooruitgang. Bij deze organisatie vind je een sociale, leuke en informele werkomgeving waar er volop mogelijkheden zijn om binnen jouw rol te leren en te groeien. Ready, set, grow!

Als laatste organiseert de organisatie regelmatig teamevents, wekelijkse borrels en vele andere gelegenheden om gezellig samen te komen onder het genot van een drankje. En nog veel meer...

Dit ben jij

Als de ideale kandidaat voor deze functie ben jij een assertieve zelfstarter die niet bang is om initiatief te nemen. Enthousiast zijn zit in jouw DNA en je bent eager om nieuwe dingen te leren. Jij hebt geen 9-5 mentaliteit en hebt een natuurlijke affiniteit met sales, ervaring is echter niet noodzakelijk.

Je bent een echte teamplayer die het leuk vindt om in een internationale omgeving te werken. Van nature ben je nieuwsgierig en heb je sterke interesse in de hospitality- en vastgoedindustrieën. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en vindt het niet erg om onderweg te zijn. Daarbij ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels zijn een must. Je houdt ervan om data te analyseren en te verwerken en voelt je comfortabel bij het communiceren met mensen op alle niveaus, zowel binnen als buiten het bedrijf. Je bent representatief en professioneel in je omgang met collega's en klanten.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is aanbieder van gemeubileerde appartementen, voor met name de zakelijke internationale markt en er werken 28 medewerkers binnen het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede trainingen en je ontvangt een prima salaris.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
"Work hard, Play hard"
local_bar
Massages en sportschool op kantoor