Startersfunctie junior consultant/projectmanager binnen de ICT branche!

Uitdagende consultant startersfunctie binnen de IT branche!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is actief als applicatie leverancier in de ICT branche. Bij deze organisatie ga jij aan de slag met het realiseren en onderhouden van je eigen portfolio aan klanten. Al je klanten maken gebruiken van de software die op maat word afgestemd. Je belangrijkste taak is dan ook om de relatie, kwaliteit en klant tevredenheid hoog te houden. Daarnaast ben jij de link tussen de klant en haar vraagstukken en de technische afdeling van je werkgever. Alles om te zorgen dat je tevreden klanten overhoud.

De applicatie word voor honderdduizenden eindgebruikers ingezet en is daarnaast aan te passen op de vraag/behoeften van je klanten. Al met al staat de klant dus centraal!

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij werken binnen een informeel maar hecht team? Wil jij de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten/klantenportfolio? Ben je daarnaast de verbinding tussen de klant(en) en de interne technische afdeling?

Dan is dit jouw vacature! Al met al een diverse en uitdagende functie binnen een leuk organisatie, geen dag is hetzelfde!

Dit ben jij

- Energiek en ambitieus
- Aanbevolen: 1 jaar werkervaring
- Affiniteit met ICT of applicaties
- Ervaring met consultancy projectmanagement

Over dit bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een organisatie die software oplossingen bied voor hun klanten. Je komt te werken in een team van 20 medewerkers, een informeel en hecht team. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket!
group
20+ medewerkers
mood
Informele omgeving
local_bar
Een hecht team van developers en consultants