208 vacatures voor jou gevonden

Vind binnen 2,5 uur een stage of bijbaan die past bij jouw studie

Je bent op zoek naar een HBO/ WO stage of bijbaan in Nederland. Dan ben je bij StudentenBureau aan het juiste adres! Scroll rustig eens door de lijst met stages, afstudeerstage en bijbanen heen om te kijken welke vacature je het meeste aanspreekt.

Jouw HBO of WO stage snel gevonden

Al sinds 1998 helpt StudentenBureau HBO en WO studenten met het vinden van leuke vacatures. Hierdoor hebben we veel kennis van de eisen die jouw school stelt aan een stage of afstudeerstage. Zo is er altijd een HBO of WO begeleider aanwezig bij onze stages. Moeten er een minimum aantal medewerkers binnen jouw stagebedrijf werken? Ook daar kun je bij ons op filteren links naast het overzicht. Onze stages en bijbanen zijn altijd op HBO of WO niveau dus ook over de uitdaging binnen jouw nieuwe stage of bijbaan hoef jij je niet druk te maken. Schrijf je vandaag nog gratis en vrijblijvend in (dat zal het ook altijd blijven) en reageer gemakkelijk op de vacatyre die jij leuk vindt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.