Bijbaan werktuigbouwkunde

Jij gaat aan de slag met de werkvoorbereiding!

Dit ga je leren

Jij gaat als Werktuigbouwkundige stagiair meewerken op de engineeringsafdeling. Jouw taken zullen bestaan uit het construeren en maken van berekeningen. Je houd je je bezig met een goede voor- en nacalculatie, werkvoorbereiding, inkoop en de organisatie van projecten in ons ERP systeem. Je vertaalt technische tekeningen en werkt met 3D modelleer software.. Je gaat bekijken waar de engineeringsafdeling verder kan optimaliseren.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw stage resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden op engineeringsgebied. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat bijvoorbeeld de engineeringsafdeling zich verder kan optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij je stagebegeleider die jouw specifiek zal helpen met alle vragen die je hebt, zodat jij optimaal kunt presteren.

Dit ben jij

- Kennis van bewerkingsmogelijkheden
- Ambitie om jezelf te ontwikkelen
- Je bent accuraat.
- Je bent analytisch en operationeel sterk.
- Je bent Initiatiefrijk en flexibel.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in modulebouw en het compleet maken van machines. Er werken bij deze tak 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling werkvoorbereiding
Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is matig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is erg handig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Groot internationaal bedrijf