Stage werktuigbouwkunde

Jij gaat aan de slag met een selectieve katalytische reductie systeem.

Dit ga je leren

Jij gaat als Werktuigbouwkundige / Automotive stagiair meewerken op de engineeringsafdeling. Jouw taken zullen bestaan uit het construeren en maken van berekeningen voor een selectieve katalytische reductie systeem (SCR). Waar nodig zet je tekeningen van 2D om in 3D en het testen van het systeem. Je zult bezig zijn met het ontwerpen in 3D en ook het analyseren van de huidige engineeringsstandaard zal een van jouw taken zijn. Je gaat bekijken waar de engineeringsafdeling verder kan optimaliseren en waar nodig schrijf je een handboek voor de engineeringsstandaard. Het hoofddoel van jouw stage is emissiereductie binnen de scheepsvaart.

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met het SCR-systeem van de organisatie. Om dit goed te doen kunnen er verschillende plekken gereserveerd worden, waarin je in rust of juiste met collega's om je heen kan werken. Daarnaast kun je werken aan het project in een technisch omgeving om daadwerkelijk jouw bevindingen te testen. Daarnaast zal er elke week een begeleidingsmoment zijn om samen met jouw begeleider te kijken naar de oplossing.

Dit ben jij

- Hands on
- Zelfstandig
- Affiniteit met Techniek
- Doorzetter

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in E-missiereductie binnen de scheepsvaarten er werken 6 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel met no nonsens sfeer.

Je komt te werken op een technische afdeling met 2 collega’s. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen van producten met e-missieredeuctie.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is minder te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto zeker handig.
group
5+ medewerkers
mood
No nonsens
local_bar
Eigen werkplaats