Stage 3D tekenen

Afstudeerstage technisch tekenen

Dit ga je leren

Jij gaat gedurende 5 maanden deel uitmaken van de engineeringsafdeling binnen dit technische stagebedrijf. Ze hebben namelijk een mooie opdracht liggen voor een gemotiveerde student werktuigbouwkunde! Het is voor deze technische club belangrijk dat de opdrachten worden omgezet in precieze 3D tekeningen, dit is waar jij voor gaat zorgen! Je construeert en maakt berekeningen, je ontwerpt in 3D en het analyseren en optimaliseren van de huidige engineeringsstandaard zal een van jouw taken zijn. Je gaat de engineeringsafdeling helpen door naast je werkzaamheden ook na te denken over efficiëntie en een optimaliseringsslag in het proces.

Deze taken zullen onder andere onderdeel zijn van jouw stage:
- Het ontwerpen in 3D
- Analyseren van de huidige engineeringstandaard
- Optimaliseren van de huidige engineeringstandaard
- Overleg met de engineers en productiemedewerkers
- Het toevoegen van aanbevelingen voor de engineeringstandaard

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start de dag met je collega's op de engineeringsafdeling, jullie nemen samen door wat er die dag gaat gebeuren en verdelen de taken. Jij bent dus zelfstandig bezig en een volwaardig onderdeel van het team. Je hebt je eigen projecten van eigen opdrachtgevers waarvoor jij hoofdverantwoordelijk bent. Je gaat aan de slag met de calculaties en uiteindelijk met het 3D ontwerp.

Je werkt nauw samen met je ervaren collega's op de engineeringsafdeling, zij helpen je altijd waar nodig. Jullie zijn een team samen en nemen door de dag heen ook samen de projecten door!

Dit ben jij

Ben jij een enthousiaste technische student? Schrik jij niet van een beetje eigen verantwoordelijkheid? Ben jij bekend met 3D tekenen in bijvoorbeeld AutoCAD of SolidWorks? Dan zoekt deze leuke, innovatieve club jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in staalbouw en Project en er werken 40 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als Informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Hecht team