Stage marketing Tilburg

Je bent op zoek naar een marketing stage in Tilburg. Fijn dat je ons gevonden hebt! Wij zoeken namelijk graag met je mee naar de leukste marketing stages in Tilburg. En daar hebben we best wel wat ervaring mee, al zeggen we het zelf. Sinds 1998 helpen we jaarlijks zo'n 1.500 hoogopgeleide studenten met het vinden van een marketing stages in Tilburg. En dat vinden we zelf ook erg leuk om te doen!

Jouw marketing stages in Tilburg snel gevonden

Hieronder vind je een overzicht waar je alle marketing stages die we op dit moment in Tilburg hebben kunt bekijken. Wel moet je even een account aanmaken zodat je kunt reageren op de marketing stage die jij het leukst vindt. Je mag op zoveel stages reageren als je wilt. Samen met jou gaan we kijken welke marketing stage het beste bij je past. Dit doen we in eerste instantie telefonisch en daarna in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. We begeleiden je graag bij het vinden van de marketing stage in Tilburg die het allerbeste bij je past!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.