Stage marketing Breda

Je zoekt een marketing stage in Breda. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ieder jaar mogen we zo'n 1.500 studenten blij maken met een marketing stage in Breda en dat doen we met veel plezier! We weten uit ervaring dat het niet altijd even makkelijk is om een marketing stage in Breda te zoeken en daarom helpen wij je daar graag bij.

Jouw marketing stage in Breda zo gevonden

Alle marketing stages in Breda (en de rest van Nederland) die je op onze website vindt, daar krijg je minimaal € 300,- stagevergoeding. Gegarandeerd. Deze stagevergoeding hebben we vooraf afgestemd met onze stagebedrijven. Uiteraard kan deze stagevergoeding ook hoger worden in overleg met je stagebedrijf. Hieronder vind je een overzicht met alle marketing stages in Breda die we op dit moment op de website hebben staan. Staat jouw marketing stage er nog niet tussen? No worries. Schrijf je in (dat is gratis en vrijblijvend) en dan zoeken wij met je mee naar een marketing stage in Breda.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.