Variërende marketing en communicatie meewerkstage

Ondersteun de afdeling met diverse creatieve en analytische werkzaamheden

Dit ga je leren

Tijdens deze stage ga jij voor het stagebedrijf aan de slag met online marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Van Social Media tot website en het schrijven of creëren van content. Jij zorgt ervoor (samen met het team) dat de marketing van het stagebedrijf verbeterd wordt. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden. Verder ondersteun je ook met andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld eventmanagement en/of HR werkzaamheden (recruitment, vacature tekst schrijven). Dit maakt deze stage uitdagende en divers.

In het kort taken die (o.a) hierbij komen kijken:
- Het bedenken en creëren van content (veelal tekstueel) voor de website en social media
- Het optimaliseren van de website en de socials waar nodig
- Het opzetten en beheren van advertenties in de zoekmachines
- Het beheren van de social media pagina's
- Het schrijven en versturen van nieuwsbrieven
- Ondersteunen met andere werkzaamheden zoals eerder omschreven

Ben jij de stagiaire die ik zoek, of ben je benieuwd naar meer informatie over de organisatie of de werkzaamheden? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing en communicatie activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt waar nodig. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf. Geen dag is het zelfde tijdens deze leerzame stage!

Het is bij deze stage mogelijk om 2 vd 5 dagen vanuit huis te werken (mocht je dat willen).

Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

✔ Je hebt affiniteit in online marketing en communicatie
✔ Proactief en energiek
✔ Zelfstandig
✔ Flexibel
✔ Communicatief vaardig (gesproken en geschreven)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als interim partner voor zijn klanten en er werken 28 medewerkers bij het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als hardwerkend maar informeel! Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Gezellig team die ook na werk leuke dingen doen