Creatieve marketing/communicatie stage met veel ruimte voor eigen ideeen

Tijdens je stage ga je aan de slag met de marketing uitingen van dit bedrijf

Dit ga je leren

Jouw toekomstig stagebedrijf is een supertof en mensgerichte organisatie. Zij werken voornamelijk met software voor bijvoorbeeld de postcodeloterij.

Tijdens je stage ga je aan de slag met onder andere de volgende werkzaamheden:
- Sociale media
- Content Creatie
- Website
- Promotie materiaal

Het bedrijf is erg informeel en stelt zijn medewerkers centraal. Daarom willen ze jou ook graag alle ruimte geven voor jouw creatieve ideeen. Zo mag je mee naar klanten en events om daar wellicht inspiratie op te doen voor de sociale media kanalen. Ga jij liever aan de slag met photoshop en videografie, dat is uiteraard ook mogelijk. Het bedrijf wil graag meer naamsbekendheid en daarom ook actiever zijn online.

Ben jij degene die deze organisatie daarbij verder gaat helpen?

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met de social media van jouw stagebrijf. Je zult bezig zijn met het beheren van alle social media accounts. Dit zijn Facebook, Twitter, etc. Je gaat interactieve posts bedenken en schrijven voor de desbetreffende doelgroep en hiermee ga jij hopelijk het aantal volgers en likes vergroten. Daarnaast zul je je bezig houden met de customer service en branding.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw stage gaat ervoor zorgen dat jouw stagebedrijf haar doelgroep via social media bereikt en haar naamsbekendheid hiermee vergroot. Jij zult als stagiair een frisse blik hebben in het bedrijf aangezien jij weet wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media.

Dit ben jij

- Affiniteit met social media
- Communicatief vaardig
- Creatief
- Zelfstandig
- Assertief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de software en ICT en er werken 65 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. De organisatie ligt naast de snelweg, dus kom je met de auto dan is het ook goed te bereiken!
group
50+ medewerkers
mood
Platte organisatie met veel gezelligheid
local_bar
Vrijdagmiddagborrel