Stage sales en marketing

Gedurende deze stage ga jij aan de slag met sales en marketing!

Dit ga je leren

Gedurende jouw stageperiode ga je de organisatie ondersteunen op het gebied van (online) sales en marketing. De focus zal voornamelijk liggen op de sales. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige (online) sales mogelijkheden kom jij met ideeën die daadwerkelijk geïmplementeerd gaan worden. Je gaat je onder andere bezig houden met het meedenken over strategische beslissingen op het gebied van marketing & sales, het genereren van leads, bijhouden van de social media pagina’s, schrijven en versturen van nieuwsbrieven, telefonisch benaderen van (potentiële) klanten en het informatie geven aan klanten over nieuwe en/of bestaande producten of diensten.

Samen met jouw stagebegeleider zullen specifieke invullingen van jouw stage worden afgestemd aan de hand van de eisen van de afdeling en jouw studie.

Zo ziet jouw dag eruit

Je gaat je bezig houden met verschillende (online) marketing en sales taken!

Dit ben jij

- Derdejaars student
- Pro-actief en enthousiast!

Over dit bedrijf

Jou toekomstige werkgever is hét werkbedrijf voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid. Het bedrijf helpt mensen met een arbeidsbeperking mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Dit doen ze op twee manieren: aan de ene kant heeft de organisatie een eigen productielocatie waar mensen werkzaam zijn en aan de andere kant komen de mensen op locatie bij bedrijven werken. Het bedrijf is gericht op individueel maatwerk en kijkt per persoon welke werkzaamheden het beste bij die gene past.

In het bedrijf zijn meer dan 1000 mensen in dienst. Je komt te werken in een informeel bedrijf die zich inzet voor de maatschappij. Het bedrijf is lastig te bereiken met het openbaar vervoer dus een fiets op locatie of een auto zou makkelijk zijn.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel en gezellig
local_bar
Commerciële en uitdagende stage!