Stage Project Management communicatie

Jij gaat aan de slag met het begeleiden van verschillende projecten

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is een creatief design bedrijf die op zoek zijn naar een stagiair met echte hands-on mentaliteit. Tijdens jouw stage ga je waarborgen dat alle projecten in goede banen worden geleid. De wereld verandert en hier wil onze opdrachtgever graag in meegaan. Daarom zijn zij op zoek naar een gemotiveerde en creatieve stagiaire die erop toeziet dat hun projecten goed verlopen en dat hierop wordt bijgestuurd waar nodig.

Projecten waar je hierbij aan moet denken zijn bijvoorbeeld visualisaties van nieuwbouwpanden. Panden die er dus nog niet of slechts gedeeltelijk staan. Hiervan wordt dan een 3D inrichting gemaakt, van foto's tot aan volledige rondleidingen binnen het gebouw (dat er dus nog niet staat). Als stagiair zorg jij dat dergelijke projecten goed verlopen en geef je feedback op het geleverde werk. Daarnaast onderhoud je het contact met de klanten en draag je bij aan het behalen van de gestelde deadlines.

Naast het managen van diverse projecten is er voor jou ook ruimte om aan de slag te gaan met de eigen communicatie-uitingen van deze organisatie. Denk aan sociale media, de website, brochures etc. Met jouw creatieve gedachten moet dat vast en zeker lukken!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dagen starten uiteraard in de ochtend, wanneer je samen met je collega's de dag doorspreekt. Vervolgens gaat iedereen aan de slag met zijn/haar werkzaamheden, die variëren van persoon tot persoon. Als communicatiestagiair ben jij veelal bezig met het coördineren van de projecten, het controleren van de bestanden, het onderhouden van het klantcontact en het beheer van de externe communicatie.

Je bent dagelijks de spin in het web. Je verbindt de klanten met de organisatie en met de externe 'designers'. Jij zorgt er voor dat alles tijdig en kwalitatief uitstekend wordt opgeleverd.

Je krijgt alle ruimte om met creatieve ideeën te komen. Al met al een veelzijdige en leerzame stage waar je ook echt kan bijdragen aan het succes van de organisatie.

Dit ben jij

- Communicatief vaardig
- Energiek
- Creatief
- Secuur
- Je hebt naast Nederlands, ook kennis van de Engelse taal
- Een gevoel voor urban design en materialen is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een creatief bureau en er werken in totaal zo'n 15 mensen voor de organisatie. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig. Er is ruimte voor veel flexibiliteit en vrijheid.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Vanaf station Breda is het een uurtje met het OV, vanaf Dordrecht is dit zo'n 40 minuten.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Heel informele en gezellige organisatie