Stage online marketing

Je gaat aan de slag met de online marketing!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met online marketing in de breedste zin van het woord. Van Social Media tot SEO/SEA en het schrijven van content. Jij zorgt ervoor dat de marketing van jouw stagebedrijf verbeterd wordt. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden.

Taken die hierbij horen zijn:
- Content marketing - nieuwsbrieven maken, teksten van de website herschrijven, Social Media - Linkedin targeting van juiste doelgroep
- Creative - goed met beeld, fotografie en video's
- A/B - testing
- Branding - hoe kunnen we onze producten & materialen goed branden?
- Google analytics - goed opzetten en ordenen
- SEO / SEA / UTM - UTM parameters bijhouden hoe mensen op de website zijn beland.
- Online marketing - meer laten landen in de organisatie door met juiste aanbeveling te komen en structurele verbeteringen

Bij deze stage ga jij enorm veel leren en leer jij zelfstandigheid. Jij bent geen nummertje, maar wordt breed opgenomen in de organisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf. Het takenpakket is breed en je zult samen met de organisatie moeten afstemmen waar de prioriteit komt te liggen, maar je kunt in deze stage veel verschillende aspecten van de marketing. Op maandag en dinsdag loop jij mee met je stagebegeleider op kantoor. De andere dagen krijg je veel ruimte om eventueel thuis te werken en dan je werk weer te laten zien op een maandag en dinsdag.

Deze organisatie wil zijn digitale voetdruk vergroten en met jouw hulp gaat deze organisatie online meer bieden. Jij zult samen met je begeleider actief inzetten op het verhogen van de bezoeker naar de website en natuurlijk de online aanvragen laten stijgen.

Dit ben jij

- Je hebt interesse in Online Marketing
- Proactief
- Zelfstandig
- Creatief
- Analytisch
- Hands on
- Interesse om eerder te starten in een bijbaan behoord tot de mogelijkheden.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als leverancier van grafisch papier en er werken 160 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en student vriendelijk door veel vrijheid en zelfstandigheid.

Jij komt te werken op de visuele communicatie afdeling van de organisatie. Zij houden zich bezig met alle taken, zoals hierboven genoemd, maar jouw kennis kan deze organisatie een boost geven.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig. Om het voor jouw makkelijker te maken mag je altijd gebruik maken van een ov-fiets en mag je thuiswerken in overleg met je stagebegeleider.
group
100+ medewerkers
mood
Gezellig!
local_bar
Meerdere studenten lopen hier stage met jou