Stage grafisch ontwerpen

Jij gaat tijdens jouw stage helpen bij het grafisch ontwerpen van campagnes en content

Dit ga je leren

Voor deze vacature kan je je aanmelden voor 30 - 11 - 2021.

Tijdens jouw stage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met het grafisch ontwerpen van campagnes, content, websites, webshops en eigenlijk alles wat nodig is voor klant. Jij zorgt ervoor dat de marketing van de partners van jouw stagebedrijf er strak en wordt. Met jouw grafische ontwerp kunsten zal je de klanten van jouw stagebedrijf verbluffen. Jij gaat bijdragen aan de ontwerpen die gevraagd worden vanuit de strategie die bepaald is. Niet alleen de content en campagnes vallen onder jouw taken pakket, ook zal je je moeten buigen over de "User interface" (UI) en de "User experience" (UX). Enige kennen en kunnen over deze onderwerpen is een vereiste.

Taken die hierbij horen zijn bijvoorbeeld:
- Het bijwonen van creatieve sessies
- Het maken van content via alle online kanalen
- Het testen van ontwerpen en het optimaliseren ervan.
- Het bijhouden van de social media pagina's

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en een gesprek met je collega's. Vervolgens ga je aan het werk en zorg je ervoor dat de klanten van het bedrijf geholpen worden. Naarmate de tijd vordert zal er van je verwacht worden dat je zelf klanten kan helpen, natuurlijk wel onder begeleiding van je manager. Je analyseert de huidige situatie en zal aan de hand daarvan een strategie formuleren met de klant. Vervolgens ga jij deze oppakken en uitvoeren.

Dit ben jij

- Je hebt interesse en kennis over online marketing en strategische marketing
- Proactief
- Assertief
- Zelfstandig
- Creatief
- Analytisch

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in online marketing branche en er werken 9 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel

Je komt te werken op de strategische marketing afdeling met een andere collega. Jij zal samen met hen gaan kijken naar de manier waarop de marketing moet plaatsvinden. Deze uitvoering zal je vervolgens in combinatie met de andere afdelingen gaan opzetten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
vrijmibo's zijn erg gezellig