Marketing stage bij een tof familiebedrijf

Jij gaat aan de slag met de marketing en sociale media

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga jij voor dit familiebedrijf aan de slag met de marketing in de breedste zin van het woord. Zowel online als offline marketing werkzaamheden komen in deze stage aan bod. Je gaat je onder andere bezighouden met:

- Maken van folders en brochures
- Content creatie voor de website
- Sociale media oppakken
- Productlijn weer opnieuw in de markt zetten

Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden.


Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf.

Dit ben jij

- Je hebt interesse in Online Marketing
- Proactief
- Zelfstandig
- Creatief
- Analytisch

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het maken van producten voor B2B en er werken 75 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel handig. Uiteraard zit hier een reiskostenvergoeding aan verbonden!
group
50+ medewerkers
mood
Familiebedrijf
local_bar
:)