(Afstudeer) stage office

Jij bent het aanspreekpunt van de gehele organisatie

Dit ga je leren

Vanaf september 2021 zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair die Team Rockstars IT komt versterken! Ons Office team is goud waard, omdat zij het aanspreekpunt zijn van ons kantoor en verantwoordelijk zijn voor al het reilen en zeilen. Denk hierbij aan de telefoon aannemen, bezoekers ontvangen, mails beantwoorden, de agenda bijhouden en nieuwe afspraken inplannen.

De stage is erg veelzijdig. Naast de bovenstaande acties word je elke dag verrast met verschillende ad hoc taken, zoals het verzorgen van kleine events op kantoor, het versturen van creatieve pakketten aan ons netwerk en het verzorgen van de lunches en avondeten voor verschillende collega’s etc. Dus houd je van afwisselingen en wil je te maken hebben met alle afdelingen van een organisatie? Dan zit je bij Office op de juiste plek! Je spreekt elke dag met andere mensen en je leert steeds weer nieuwe mensen kennen. Ben jij een echte regelaar, communicatief sterk en een echte multitasker. Wij willen in alles de ‘wow’ factor opwekken en daar is veel input, ondernemerschap en creativiteit voor nodig.

Kortom een leuke en veelzijdige stageplaats waar veel te leren valt en een ondernemende houding nodig is! Professionalisering is on going, dus een kritische blik wordt zeer gewaardeerd! Er is voldoende ruimte voor het initiëren en mogelijk uitvoeren van verbeteringen. Vanuit je opleiding zal je wellicht een opdracht of onderzoek moeten uitvoeren. We staan ervoor open om samen met jou een uitdagende opdracht te formuleren die zowel voor jou als voor ons van toegevoegde waarde zal zijn. Daarnaast zul je nauw samenwerken met stagiaires uit andere teams, zo zie je ook hoe het bij andere teams eraan toe gaat.

Zo ziet jouw dag eruit

Binnen Team Rockstars IT is een stagiair niet zomaar een stagiair. Je draait mee in de organisatie en dat is volgens ons erg belangrijk. Daar mag ook wel eens bij stil gestaan worden. We dagen je uit om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Dat geeft ook echt het gevoel dat je bij de organisatie hoort. Zo krijg je in de eerste weken al ownership in projecten. Side note: Elk jaar maken we een trip naar een vette bestemming, zoals Berlijn, Dublin en Hvar. En de stagiaires gaan ook mee!! Erg verleidelijk, WE KNOW!

Dit ben jij

- Je studeert op HBO of WO-niveau;
- Je studeert Ondernemerschap & Retail Management of Facility Management
- Je zoekt een stage per september 2021
- Je bent minimaal 20 weken beschikbaar (langer mag ook!)
- HOERA! Je voldoet aan onze kernwaarden: Hartelijk, Open, Energiek, Rebels en Ambitieus

Over dit bedrijf

Team Rockstars IT is binnen 6 jaar uitgegroeid naar een team van 300 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. We groeien hard en onze ambities zijn eindeloos. Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er en personeel waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “Rockstar”!

Vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch werken alle teams onder één dak. Dat maakt het mogelijk om ook eens bij een ander team mee te kijken. De staff bestaat uit zo’n 65 werknemers. Er heerst een informele, collegiale en ambitieuze sfeer die zorgt voor een energie boost als je binnenstapt. Door de dynamische omgeving wordt er hard gewerkt om de ontwikkelingen bij te houden.

group
100+ medewerkers
mood
Work hard, play hard!
local_bar
Vet bedrijfsuitje in Dublin!