Stage marketing en sales

Jij gaat jouw bijdrage leveren bij de marketing en sales activiteiten van dit dynamische bedrijf!

Dit ga je leren

Jouw stagebedrijf is actief in het geven van culinaire workshops op zowel particulier als zakelijk gebied. Voor het hoofdkantoor in Amsterdam zijn zij opzoek naar een proactieve student die hen komt ondersteunen op het gebied van marketing en sales. Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met backoffice werkzaamheden, maar zorg je er tevens voor dat de marketingkanalen up-to-date blijven.

Naast de extra handjes die zij kunnen gebruiken bij de dagelijkse werkzaamheden, krijgt het bedrijf een nieuwe website en een nieuw CRM systeem. Het is aan jou om hier content voor te gaan schrijven en te zorgen dat dit er goed uit komt te zien. Ook zul je je bezig houden met SEO. Het bedrijf wilt beter gevonden worden. Doordat dit een relatief klein bedrijf is jouw input veel waard. Zo wordt er nog niet optimaal tijd besteed aan de sociale media. Hierin kan jij het verschil maken en deze taak op je nemen. Zo zorg je ervoor dat ook deze kanalen er van top tot teen goed uitzien. Er is dus ook zeker ruimte om jouw creativiteit en design skills hier de vrije loop te laten!

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de marketing en sales activiteiten. Jouw eigen bijdrage leveren wordt hier zeer op prijs gesteld! Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de marketing manager. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen. Het bijhouden van de backoffice, het hebben van klantcontact en updaten van/invulling geven aan marketingkanalen zijn taken waar jij je mee bezig gaat houden. Wat zijn verder jouw taken?
- Helpen bij het opstellen van offertes
- Klanten contacten (telefonisch of mail)
- Aanvragen behandelen
- Social media bijhouden
- Content schrijven
- Zoekmachine optimalisatie
- Creatief meedenken voor eventuele nieuwe projecten!

Dit ben jij

- Affiniteit met zowel (online) marketing als sales
- Communicatief vaardig
- Flexibel: is er ergens anders even hulp nodig? Geen probleem voor jou!
- Zelfstandig
- Creatief: zij zijn erg benieuwd naar jouw input!
- Gemiddeld 12-16 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf geeft diverse workshops op culinair vlak. Naast deze workshops biedt dit bedrijf ook nog andere culinaire evenementen aan. Voor het grootste gedeelte doen zij dit op zakelijk gebied, maar ook particuliere klanten zijn van harte welkom. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en toegankelijk.

Je komt te werken binnen een jong en hecht team bestaande uit 5-7 personen. Jij werkt nauw samen met de marketing manager. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Een hecht team en een kantoor op locatie van de workshops!