Stage interne communicatie

Het creëren van content!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het opzetten van de interne communicatie. Het doel is de professionalisering van de interne communicatie. Jouw stagebedrijf zal de medewerkers kunnen voorzien van alle informatie én succesverhalen. Jouw frisse blik helpt enorm, dus zorg ervoor dat je met die blik tegen de verschillende taken aan kijkt. Jouw frisse blik zal zorgen voor nieuwe ideeën die helpen bij het inzetten van verschillende middelen. Zorg jij ervoor dat de medewerkers nog trotser zijn op hun werkgever door de beleving die jij creëert?
Cho
Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:
- Beleving aanbrengen op de werkvloer
- Ondersteuning bij het organiseren van interne bijeenkomsten
- Aan de slag met een intern platform waar informatie wordt gedeeld
- Observatie van de huidige communicatie
- Ideeën bedenken voor de verbetering hiervan

Ben jij geïnteresseerd in meer informatie of in een sollicitatiegesprek? Laat dan je interesse achter reactie of neem telefonisch contact met mij op.

Zo ziet jouw dag eruit

Je dag staat in het teken van zowel interne als externe communicatie, maar de focus ligt op intern. Je gaat je bezighouden met het opzetten en updaten van de verschillende communicatiemiddelen en zorgt ervoor dat de medewerkers nog trotser worden om te werken bij hun werkgever. Jij zorgt ervoor dat de informatie vanuit het management door vertaald wordt richting de organisatie en dat dit op een effectieve en efficiënte manier verloopt. Natuurlijk is er tussen de taken door tijd voor een lekkere kop koffie waardoor jij weer volle energie aan de slag kan!

Dit ben jij

- Bekent met interne communicatie
- initiatiefnemer
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Nauwkeurig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een brancheorganisatie met 12 werknemers en daarnaast 350 leden. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als professioneel/informeel. jij zal binnen de communicatieafdeling aan de slag gaan. Je komt te werken op een afdeling met 4 collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen Studentenbureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Professioneel/Informeel
local_bar
Verantwoordelijkheid