Veelzijdige marketing meewerkstage in de cosmetica branche

Tijdens je stage ga je meewerken op de marketingafdeling

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is een organisatie waar ze zich bezig houden met de verkoop van cosmeticaproducten. Hierbij bieden zij een franchise constructie aan waar ondernemers gebruik van kunnen maken, ze zijn hiermee door het gehele land actief. Vanuit het hoofdkantoor worden verschillende zaken centraal geregeld voor deze ondernemers, hierbij kan je voornamelijk denken aan marketing, distributie en inkoop.

Gedurende jouw stage zal jij je bezig gaan houden met het bieden van ondersteuning op de marketingafdeling. Je zal aan de slag gaan met het onderhouden van de sociale media kanalen, het schrijven/ontwerpen van de nieuwsbrief en het meedenken en uitwerken van de overige marketingacties. Hiervoor zal je meedoen aan brainstormsessies om zodoende nieuwe marketing acties te bedenken en uit te rollen. Een leuke en veelzijdige stage om je kennis toe te passen in de praktijk!

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens je meewerkstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals op online gebied en gaat er ook praktisch mee aan de slag.

Dit ben jij

- Interesse in de cosmetica branche
- Ondernemend en initiatiefrijk
- Ervaring in Photoshop en Indesign is een grote pre!
- In bezit van rijbewijs

Over dit bedrijf

Jou toekomstige stagebedrijf is actief in de cosmeticaproducten. Het bedrijf bestaat 10 jaar en heeft veel verschillende franchise vestigingen met een groot aantal medewerkers door het gehele land. Ze regelen veel vanuit het hoofdkantoor en doen dat met een compact team. Jij zal hier onderdeel van worden en ondersteuning bieden op de marketing afdeling.

Jij zal aan de slag gaan op het hoofdkantoor, waar op een gemiddelde dag ongeveer 10 mensen aan het werk zijn. Op dit hoofdkantoor zit ook het marketing team waar je eventueel deel van uit zal gaan maken. Dit team is 3 man sterk.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer en het is dus niet nodig een auto tot je beschikking te hebben. Verder krijg je een goede stagevergoeding en begeleiding op HBO-niveau.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Grote organisatie in cosmeticaproducten