Meewerkstage online marketing(bureau)

Aan de slag bij een online marketing bureau!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is in hartje Utrecht actief als veelzijdig online marketingbureau en zij zijn momenteel op zoek naar een gedreven online marketing stagiair. Aan de hand van jouw interesses en sterktes is de meewerkstage in overleg vorm te geven. Lever jij goed werk af en pas je goed in het team? Dan heb je zeker kans op een zeer toffe en uitdagende bijbaan!

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw stage zal je voornamelijk op locatie komen te werken (september, kans op versoepelingen). Hierbij zal je onder begeleiding van een ervaren marketeer komen te werken in een jong en dynamisch marketing team!

Dit ben jij

* Interesse in online marketing
* Denk aan SEO/SEA, Google Analytics, Wordpress, Facebook Ads
* Teamspeler, analytisch, sociaal, resultaatgericht
* Je woont op maximaal a 45 minuten reizen van Utrecht CS

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als veelzijdig online marketingbureau en er werken 15 medewerkers binnen het bedrijf. De organisatie werkt onder andere voor zeer bekende organisaties en vertalen hierbij marketingdata naar concrete inzichten.

Je komt binnen de organisatie te werken onder een ervaren online marketeer die je alle kneepjes van het vak gaat leren. De sfeer binnen het team is te omschrijven als gezellig, informeel en resultaatgericht (zonder haantjes gedrag).

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Verder is het bedrijf zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Jong, dynamisch, gedreven
local_bar
Kans op bijbaan!