Een veelzijdige online marketing stage bij een snelgroeiende onderneming

Tijdens jouw meewerkstage krijg je de kans om je kennis toe te passen in de praktijk. Jij zal verantwoordelijk worden voor veel marketing en communicatie die via de website en andere sociale media kanalen verloopt.

Dit ga je leren

Voor dit leuke bedrijf in de omgeving van Amersfoort zoek ik een enthousiaste marketing student. Hij of zij kan vanaf september 2022 tot en met februari 2023 stage lopen!

Tijdens jouw stage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met de online aanwezigheid van het bedrijf. Je gaat alle producten die ze hebben onderhouden op de website, webshop en bij distributiepartners van hen zoals Bol.com. Je krijgt vanuit het stagebedrijf de vrijheid om de website en webshop aan te passen, uiteraard wel in overleg met je manager. Daarnaast ga je ook databases opbouwen van klanten die ze hebben. Afhankelijk van de producten en de levenscycli daarvan zal je ze contacten voor eventuele nieuwe aankopen door middel van mailingen. Kort gezegd zal je bij gaan dragen aan de marketing, de verkoopcijfers en de online aanwezigheid van je toekomstige stagebedrijf. Een leuke en veelzijdige meewerkstage dus!

Taken die hierbij horen zijn bijvoorbeeld:
- Het schrijven van artikelen voor de website
- Het verbeteren van de vindbaarheid via de zoekmachines
- Het opzetten en beheren van advertenties in de zoekmachines
- Het analyseren van de vindbaarheid en hierop inspelen
- Het bijhouden van de social media pagina's
- Het schrijven en versturen van nieuwsbrieven via e-mail
- Het opzetten van databases en mails die naar klanten moeten.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de online marketing kanalen van het bedrijf.

Dit ben jij

- Je hebt interesse in Online Marketing
- Kan tegen een stootje en een schuine grap
- Sociaal
- Representatief
- Zelfstandig en proactief
- Assertief met een nauwkeurige werkhouding

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verkoop van artikelen die je vindt in je slaapkamer. Er werken ongeveer 15 medewerkers binnen het bedrijf en de sfeer op de werkvloer is lekker informeel. Je zal direct communiceren met de marketing manager en de eigenaar van het bedrijf. Ze zullen je goed kunnen gebruiken aangezien het bedrijf hard groeit. Verwacht dus niet dat je koffie gaat halen of A4'tjes gaat printen, je gaat hier lekker aan de slag met de werkzaamheden op de marketingafdeling.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Foute en droge humor op kantoor