Creatieve online marketing stage

Jij gaat content creëren, campagnes bedenken en de socials bijhouden

Dit ga je leren

Tijdens jouw creatieve meewerkstage ga jij jezelf bezighouden met zowel online als offline marketing werkzaamheden. Denk aan het opzetten van online/offline campagnes, schrijven van content, onderhouden van de socials alsook het optimaliseren van de website. Kortom: de perfecte stage, om jezelf als marketing professional verder te ontwikkelen!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie samen met jouw marketing collega. Vandaag gaan jullie aan de slag met het herzien van het marketingbeleid. Jij doet onderzoek naar mogelijke samenwerkingspartners en je hebt een hele leuke partij gevonden waar jij enthousiast over bent. Samen met je team bespreek je wat de volgende stappen gaan zijn en hoe je hier een campagne van kunt maken.

In de middag ga je aan de slag met de website. Je bent de landingspagina's aan het aanpassen zodat ze nog meer SEO proof zijn. Daarna maak je een leuke social media post en ga je aan de slag met het realiseren van campagnes. Voordat je het weet is niet jouw dag, maar jouw week aan je voorbijgevlogen, zo leuk dat het is!

Als jij naast het meewerken nog een onderzoek wil uitvoeren gericht op online marketing is het bedrijf daar ook zeker geïnteresseerd in.

Dit ben jij

✔ Geïnteresseerd in marketing
✔ Je bent creatief(!), eigenwijs, gedreven en een teamspeler
✔ Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift
✔ Ervaring met Canva en Wordpress is een pre
✔ Den Bosch is max. 45 minuten reizen met het OV

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in fotografie - gefocust op de beleving van de klanten - en er werken 50 medewerkers. Jij zal komen te werken op het hoofdkantoor. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, jong en gedreven. Het is een creatieve organisatie en dat straalt het kantoor ook uit. Er zijn verschillende vestigingen door Nederland waar je ook af en toe langs zal gaan.

De organisatie begeleidt elk jaar meerdere stagiaires en weten goed wat er nodig is qua begeleiding. Ook ontvang je er een prima stagevergoeding. Verder is het bedrijf goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto kan handig zijn voor het bezoeken van andere locaties (geen eis).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel, gezellig, gedreven
local_bar
Pingpong en patatdag