Afstudeerstage marktonderzoek

Europees marktonderzoek

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je een marktonderzoek doen in Europa. De gehele Europese markt moet in kaart worden gebracht voor deze organisatie, van distributeurs tot verkopers tot eindgebruikers. De opdrachten is tweeledig uitgezet:

Opdracht 1: Alle Europese klanten inzichtelijk maken op de landkaart en daarbij het distributiegebied c.q. afzet markt bepalen.

Opdracht 2: In kaart brengen van alle etnische (food) supermarkten in heel Europa, (denk hierbij aan turkse, perzie, arabische supermarkten) op de landkaart zetten en in kaart brengen of deze wel of niet tot onze klantenkring behoort.

Het is wenselijk voor het bedrijf als er al kennis is van de producten die ze verkopen, dit gaat dan vooral over producten die in Arabische supermarkten worden verkocht (denk aan Arabische thee, halloumi, Marokkaanse olijfolie).


Zo ziet jouw dag eruit

Samen met de verschillende afdelingen werk je in een ruimte samen. De collega's zijn supervriendelijk en zijn erg benieuwd naar jouw onderzoek. Wat jij gaat onderzoeken gaat voor hun werk opleveren, de samenwerking met de collega's op kantoor is erg goed. Zelf vinden ze zich een familie.

Het onderzoeken doe je vanaf je bureau, mensen bellen, sites bezoeken, van alles komt langs op een dagelijkse basis. Het continent Europa is het werkgebied van jouw afstudeerstage en jij kan dat volledig eigen richting geven aan het onderzoek. Intern komen ze er niet aan toe en jij kan dit op gaan pakken

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Proactief
- Gemotiveerd
- Nieuwsgierig
- Beheersing Arabische taal
- Beheersing Engelse taal

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in retail en er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als {{invullen}}.

Je komt te werken 15 collega’s op het kantoor. Zij houden zich bezig met sales, marketing, logistiek, e.d.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Familiegevoel, informeel
local_bar
Multicultureel