Afstudeerstage marktonderzoek

Jij gaat onderzoek doen hoe jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid kan genereren!

Dit ga je leren

Jouw stagebedrijf is bezig met een nieuwe dienst/platform en hiervoor hebben ze al 140 leden. Echter willen ze nog meer groeien en hun waarde propositie sterker in de markt zetten.

Tijdens jouw afstudeerstage help je dit bedrijf hiermee en ga je onderzoeken hoe ze hun nieuwe dienst kunnen promoten. Op welke segment moeten zij zich richten? En hoe moeten ze hun toegevoegde waarde kenbaar maken? Hoe moeten ze de communicatie aanpakken?

Jouw onderzoek leidt tot een betere positionering in de markt en dat het platform groeit met nieuwe leden. De leden zijn met name MKB bedrijven in de aandrijf en automatiseringssector.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt als afstudeerstudent binnen met een frisse blik. Jij helpt mee met het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Je start de dag met een kopje koffie/thee en gaat aan de slag met jouw afstudeeropdracht. Je onderzoekt welke mogelijkheden er zijn om het marktaandeel van jouw afstudeerbedrijf te vergroten en verwerkt dit uiteindelijk in jouw plan.

.

Dit ben jij

- Je barst van de creativiteit
- Vernieuwende ideeën
- Empathisch vermogen
- Zelfstandigheid in je werk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief het ontzorgen en verbinden van met name verenigingen en stichtingen en er werken 65 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je komt te werken op de afdeling marketing met gezellige en hulpvaardige collega’s. Zij houden zich bezig met met de marketing.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan handig zijn.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel eigen verantwoordelijkheid