Stage marktonderzoek

Je gaat voor dit bedrijf duiken in marktonderzoeken!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage help je dit bedrijf met het onderzoeken van de (potentiële) markt waarop het bedrijf actief is. Ze zijn op dit moment namelijk bezig met het herdefiniëren van hun marktpropositie. Je onderzoekt de trends en ontwikkelingen op de markt, de concurrenten die zich op de markt bevinden, de mogelijke doelgroepen en uiteindelijk doe je aanbevelingen aan het bedrijf. Dit doe je door te duiken in relevante marktonderzoeken van con-collega's. Alle info vat jij samen in een overzichtelijk document.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze afstudeerstage zijn:
- De huidige situatie in kaart brengen
- Concurrentieonderzoek
- Doelgroeponderzoek
- Aanbevelingen doen

Stage marktonderzoek

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt als stagiaire binnen met een frisse blik. Je start de dag met een kopje koffie/thee en gaat aan de slag met jouw afstudeeropdracht. Je onderzoekt welke mogelijkheden er zijn om het marktaandeel van jouw stagebedrijf te vergroten en verwerkt dit uiteindelijk in jouw overzicht.

Jij bent hoofdverantwoordelijke voor het onderzoek en dit is jouw prioriteit. Als je wil kun je daarnaast ook nog wat meewerken.

Aan het einde van de dag sluit jij je computer af en loop je met je collega's naar de tuinen rondom het kasteel waar dit bedrijf gevestigd is. Het is tijd voor de maandelijkse borrel!

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Proactief
- Gemotiveerd
- Nieuwsgierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een expertisebureau en er werken ruim 200 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing met je nieuwe collega’s. Zij zullen jou dus ook intensief begeleiden en je kan hier met al je vragen terecht. Het is een jonge club, de gemiddelde leeftijd is 31!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Mocht je verder weg wonen, dan wordt er vervoer voor je geregeld en kan je een deel van de week thuis werken!
group
100+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
maandelijkse borrels!