Afstudeerstage Digital marketing/ Data

Je gaat je voornamelijk bezighouden met het up to date houden van data en een stukje marketing.

Dit ga je leren

Binnen dit bedrijf ga je aan de slag met cijfers en bedrijfsprocessen. Je zal veel te werk gaan in Excel en eens stukje data analyse. Ook zal je dieper ingaan op bedrijfseconomie en de digital marketing. Er liggen diverse opdrachten waarin kan worden afgestudeerd.

Zo ziet jouw dag eruit

Je start jouw dag met een kopje koffie en gaat aan de slag met het in kaart brengen van de customer journey. Je maakt zichtbaar hoe een klant interacteert met een bedrijf tijdens het koop- en klanttraject. Hierdoor wil jij de klantbeleving verbeteren. Je schrijft aanbevelingen voor het bedrijf over hoe zij het best dit traject kunnen verbeteren en welke marketingmiddelen daarvoor gebruikt moeten worden. Zowel online als offline. Wil jij als stagiair een grote rol op je nemen binnen de organisatie op (online) marketing en data gebied?

Dit ben jij

Kan jij in het hoofd van een doelgroep kruipen? Heb jij een goed staaltje mensenkennis? Ben jij goed met cijfers en Excel en bijt jij je vast in een traject en laat je dan niet meer los? Dan zoeken wij jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de zakelijke dienstverlening en er werken100 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als professioneel, uitdagend en motiverend.

Je komt te werken op een afdeling marketing met 9 collega’s. Zij houden zich bezig met alle marketing activiteiten van het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
uitdagend en motiverend
local_bar
Carrière mogelijkheden in het verschiet