Ik zoek een…
in

Stage logistiek in Tilburg

Je bent op zoek naar een logistieke stage in Tilburg. StudentenBureau helpt je graag om deze logistieke stage in Tilburg te vinden. Uit ervaring weten we dat het niet altijd even makkelijk is om een geschikte logistieke stage in Tilburg te vinden. Daarom hebben we op deze pagina alvast een lijst met beschikbare logistieke stages in Tilburg voor je klaargezet. Zit er al iets voor jou tussen?

Jouw logistieke stage in Tilburg snel gevonden

Mocht er nu nog geen geschikte logistieke stage in Tilburg voor je bijzitten, wees gerust. Iedere week komen er zeker 50 nieuwe logistieke stages in Tilburg bij. Schrijf je sowieso alvast even in, dan krijg je ook een mailtje als er een nieuwe logistieke stage in Tilburg op de site wordt gezet! We kijken uiteraard graag met je mee naar een leuke stage. Daarvoor nodigen we je dan uit om kennis met ons te maken bij ons op kantoor. Samen vinden we dan jouw logistieke stage in Tilburg.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.