Stage logistiek in Leiden

Je bent op zoek naar een logistieke stage in Leiden. Goed dat je ons gevonden hebt! Want wij helpen je graag om de perfecte logistieke stage in Leiden voor je te vinden. En dat doen we uiteraard samen. Vanuit StudentenBureau heb je altijd contact met een persoonlijke stagecoach. Deze coach helpt je met solliciteren en geeft je tips over je CV. Samen zoeken jullie naar de best passende logistieke stage in Leiden.

Jouw logistieke stage in Leiden snel gevonden

Omdat we dit werk al sinds 1998 doen, hebben we veel kennis van de eisen die jouw school stelt aan stages. Zo houden we rekening met een minimaal aantal medewerkers die er bij jouw logistieke stage in Leiden moeten werken. Ook krijg je bij onze stages altijd minimaal € 300,- stagevergoeding. Dat is wel zo fijn en wij vinden het ook belangrijk dat jij een mooie vergoeding krijgt. Op deze pagina vind je een overzicht met beschikbare logistieke stages in Leiden. Zit er al iets voor jou tussen?

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.