Ik zoek een…
in

Stage logistiek in Den Bosch

Je bent op zoek naar een logistieke stage in Den Bosch. Goed dat je ons gevonden hebt! Want wij helpen studenten als jij graag. Al sinds 1998 helpen wij studenten met het vinden van de juiste logistieke stage in Den Bosch. We kennen de stagemarkt goed en hebben daardoor al een aantal randzaken afgevinkt met de stagebedrijven die op onze website staan.

Jouw logistieke stage in Den Bosch snel gevonden

Maar hoe pak je dat dan aan, een logistieke stage in Den Bosch vinden op onze website? Schrijf je natuurlijk even in, dan weten we exact wat voor logistieke stage in Den Bosch jij zoekt. Op deze pagina kun je meteen scrollen door het overzicht met beschikbare logistieke stages in Den Bosch die we nu al voor je hebben. Staat jouw logistieke stage in Den Bosch er niet bij? Wees gerust: iedere week komen er 50 nieuwe stages bij. Je kunt heel gemakkelijk reageren op de logistieke stage in Den Bosch die jij het leukst vindt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.