Ik zoek een…
in

Stage logistiek in Amsterdam

Je bent op zoek naar een logistieke stage in Amsterdam. Top, want dan ben je op de juist website terecht gekomen! Ieder jaar helpt StudentenBureau meer dan 1.500 studenten bij het vinden van de leukste logistieke stages in Amsterdam. We doen dit al sinds 1998, dus hebben veel kennis en ervaring over stages opgedaan. Dat maak het voor jou een stuk makkelijker om een leuke logistieke stage in Amsterdam te vinden!

Jouw logistieke stage in Amsterdam snel gevonden

Maar hoe doen we dat dan? Samen! Op deze pagina vind je alvast een overzicht met alle logistieke stages in Amsterdam die we op dit moment voor je hebben. Maar schrijf je vooral ook even in, dan zoeken we ook pro-actief met je mee naar een geschikte logistieke stage in Amsterdam. Daarnaast leren we je graag persoonlijk goed kennen. Dit doen we door je uit te nodigen bij ons op kantoor. We bespreken dan jouw wensen en eisen rondom jouw logistieke stage in Amsterdam.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.