Stage logistiek

Stage Procesoptimalisatie interne logistiek en rit- en transportplanning

Dit ga je leren

Tijdens jouw stageperiode ga jij alle logistieke processen in kaart brengen binnen de organisatie en deze processen ga je vervolgens optimaliseren. Je brengt de bottlenecks in kaart en voor deze bottlenecks schrijf je verbetervoorstellen. Aan het einde van je stageperiode heb je het bedrijf geholpen met efficiënter lopende processen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een gezellig praatje met je collega’s. Hierna ga je direct aan de slag met de taken die je die dag moet gaan doen. Voor vragen kun je altijd bij je stagebegeleider terecht. Je stagebegeleider zal altijd bereid zijn om je te helpen met de dingen waarmee je vast loopt. Door jouw kennis van het vak help je het bedrijf met het efficiënter lopen van processen.

Dit ben jij

- Oplossingsgericht
- Kan goed omgaan met de multiculturele samenleving

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de waterzuiveringsbranche en er werken meer dan 400 medewerkers binnen de 11 vestigingen van het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als toegankelijk en informeel.

Je komt te werken op een afdeling logistiek. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan handig zijn, maar is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Gezellig met een open karakter
local_bar
Team gevoel staat voorop