Stage junior IT consultant

Meewerkstage junior consultant

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in custom implementatie, faciliteren en plaatsen systemen bij klanten en zij zoeken een gemotiveerde student die de IT afdeling gaat versterken!

De IT afdeling kan ondersteuning gebruiken bij verschillende werkzaamheden, dit ga jij regelen voor ze! Het bedrijf werkt namelijk binnen een bepaald framework, jouw verantwoordelijkheid is het testen en automatiseren van dit systeem. Je zal niet hoeven te programmeren, maar je brengt wel het bestaande framework in kaart en je gaat kijken naar de verdere invulling van dit framework. Je maakt een inventarisatie hoe dit zou moeten gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en levert uiteindelijk een optimalisatie op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de optimalisatieslag binnen het framework maar je start de dag met je betrokken collega's op de IT afdeling! Jullie nemen samen door wat er die dag allemaal te doen staat en verdelen de taken. Deze IT experts staan ook altijd voor je klaar als je vragen hebt, jullie zijn echt een team samen.

Dit ben jij

Heb jij ambities om de IT in te gaan? Ben jij praktisch ingesteld? Vind jij het leuk om je eigen opdracht te hebben en je hier volledig in vast te bijten? Leg jij je ouders altijd uit hoe alle elektronische apparaten werken? Dan zoekt deze gave organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in custom implementatie, faciliteren, plaatsen systemen bij klanten en er werken 7 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel handig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Een klein team binnen een grote organisatie.