Stage implantatie CRM-systeem

Je gaat aan de slag met het implementeren van interne systemen

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het aannemen van infra, saneren, slopen, waterbouw en natuurbouw en zij zoeken een gemotiveerde student die de IT afdeling gaat versterken met de implantatie van een nieuw automatiseringstraject!

Tijdens je stage ga je aan de slag met het implementeren van een nieuw automatiseringssysteem.
Zij hebben een nieuw CRM systeem al alle financiële en projectmatige taken efficiënter en effectiever te laten verlopen.

Jij helpt medewerkers met het opleiden van het nieuwe systeem. Daarnaast houdt je alles goed in de gaten en helpt je medewerkers bij vragen. Je bent dus echt bezig met het opleiden en begeleiden van medewerkers om het nieuwe systeem optimaal te laten functioneren.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zal niet hoeven te programmeren, maar je brengt wel het nieuwe automatiseringstraject in kaart en je gaat kijken naar de verdere invulling van dit systeem. Je maakt een inventarisatie hoe dit zou moeten gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en je helpt uiteindelijk mee met de implantatie van dit nieuwe systeem.

Dit ben jij

Heb jij ambities om processen te optimaliseren en te implementeren? Ben jij praktisch ingesteld? Vind jij het leuk om een nieuw systeem te ontdekken en ben je hier volledig in vast te bijten? Leg jij je ouders altijd uit hoe alle elektronische apparaten werken? Dan zoekt deze gave organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het aannemen van infrastructuur, saneren, slopen, waterbouw en natuurbouw en er werken circa 90 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als formeel.

Je komt te werken op een afdeling ICT met leuke collega’s. Zij houden zich bezig met het de zaken rondom ICT.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Formeel
local_bar
Diverse organisatie