Stage HR

Diverse HR werkzaamheden

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stage biedt jou de mogelijkheden om het HR vak van A tot Z te leren binnen een originele organisatie! Je bent samen met de andere HR medewerkers verantwoordelijk voor alle medewerkers binnen het bedrijf.

Taken die jij gaat oppakken tijdens je stage zijn onder andere:
- Voortgangsgesprekken
- Regelen van verlof en verzuim
- Administratieve werkzaamheden (zoals contracten)
- Wet en regelgeving
- Medewerkerstevredenheidsonderzoek
- Werving & selectie
- Meehelpen met het opzetten van workshops en events

Daarnaast wil jouw stagebedrijf graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze stage volledig kunt ontwikkelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR stage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

Ben jij echt een mensen mens? Heb jij een goed staaltje menselijk inzicht? Ben jij empathisch maar wel realistisch? Dan zoekt deze organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een horeca en groothandelsbedrijf en er werken ongeveer 150-175 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto of fiets is zeker handig!
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel ontwikkelingsmogelijkheden