Sales/Recruitment Stage

Jij gaat aan de slag met sales of recruitment!

Dit ga je leren

Jij gaat in een business unit aan de slag met het benaderen van bedrijven of het enthousiasmeren van kandidaten in de logistieke sector.

Er zijn twee verschillende rollen in de business unit die jij gaat vormen met zes andere stagiaires, namelijk de sales en de recruitmentrol. In deze rollen weet jij met jouw social skills, mensenkennis en resultaatgerichte drive het netwerk uit te bouwen. Dit zal vooral telefonisch zijn, maar ook af en toe face to face. Je staat in contact met logistieke medewerkers en bedrijven en probeert hen te enthousiasmeren voor het label van dit bedrijf!

Nog weinig kennis in de logistieke sector? Geen probleem, want wij begeleiden je richting een goede start in een markt die volop in beweging is! Daarnaast zorgen wij voor een goede begeleiding tijdens je dienstverband in de vorm van training en coaching. Je komt terecht in een business unit van enthousiaste young professionals die samen het label maken. Energie en passie voor mensen verder helpen in hun carrière en ontwikkeling staat bij ons centraal.

Taken die onder jouw verantwoordelijk vallen zijn;

- Het overtuigen, matchen, binden en boeien van flesmedewerkers
- Administratieve werkzaamheden (zoals contracten)
- Werving & selectie
- Uitbouwen van bestaande business en generen van bestaande business

Mocht jij je willen ontwikkelen op een ander gebied dan is dit ook mogelijk in overleg met het bedrijf!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je mede stagiaires, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR meewerkstage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Enthousiast
- Teamplayer
- Sociaal
- Houd van een uitdaging

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in HR oplossingen voor de logistieke branche en er werken meer dan 20 medewerkers binnen het bedrijf. Daarnaast heeft dit bedrijf nog heel veel personeel op de loonlijst staan die worden gedetacheerd. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, er werken zowel jonge als oudere medewerkers binnen het bedrijf.

Echter ga jij draaien in een jong en dynamisch team! Je komt te werken in een gehele nieuwe business unit, deze vorm je met zes andere stagiaires. Het zal dus voelen als een projectgroep waarin je op school weleens gewerkt hebt. Hard werken staat hier centraal maar natuurlijk is er ook plek voor gezelligheid en plezier! Jullie worden aangestuurd door een projectleider die samen met jullie het contact met klanten en kandidaten gaat onderhouden. Je krijg bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Daarnaast is het mogelijk om met andere stagiaires samen te reizen, dit scheelt weer tijd en is ook nog eens gezellig!
group
20+ medewerkers
mood
Hands-on metaliteit
local_bar
Jong en Dynamisch team, een unieke uitdaging!