Hr meewerkstage bij een jong en commercieel bedrijf

Jij zal tijdens je HR meewerkstage te maken krijgen met alles wat er binnen een bedrijf speelt op HR gebied.

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stage biedt jou de mogelijkheden om het HR vak van A tot Z te leren. Jouw huidige werkgever is een groot commercieel bedrijf dat hard groeit. Er is veel doorloop van medewerkers en dus veel te doen op het gebied van HR. Je bent samen met jouw collega's op de HR afdeling verantwoordelijk voor alle medewerkers binnen het bedrijf. Daar valt ook de Academy onder die het bedrijf heeft.

Taken waar jij mede verantwoordelijk voor zal zijn tijdens je stage zijn onder andere:
✔ Werving en selectie van nieuw talent
✔ in- en uitdiensttreding van medewerkers
✔ Introductieweken organiseren
✔ Academy van het bedrijf meehelpen
✔ Medewerkerstevredenheidsonderzoek
✔ Bijdragen bij de beoordeling cyclus van de medewerkers

Daarnaast wil jouw stagebedrijf graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze stage volledig kunt ontwikkelen.

Geïnteresseerd in een kennismaking of naar meer informatie over bijvoorbeeld het stagebedrijf? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR stage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

✔ Volgt een HR gerelateerde studie
✔ Niet verlegen
✔ Goede werkmentaliteit
✔ Ambitieus

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de duurzaamheidssector en er werken ruim 140 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. De Hr afdeling binnen het bedrijf is compact, er werken ongeveer 5 medewerkers en die houden zich bezig met alles wat op HR gebied speelt.

Er zijn genoeg mensen aanwezig met een HBO diploma, waaronder ook jouw begeleider. Je krijgt bij dit bedrijf dus goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding van 500 euro(!).

Daarnaast zit het bedrijf om de hoek bij een treinstation. Reizen met het OV is dus erg gemakkelijk en eigen vervoer is niet nodig.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Groep jongvolwassenen, grootse feesten