HR Learning and development meewerkstage bij een grote en snelgroeiende commerciële organisatie

Jij gaat ervoor zorgen dat er mooie trainingen, cursussen, workshop en nog veel meer wordt georganiseerd

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf biedt jou de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op het gebied van HR. Jij zal als "learning and development" stagiaire je bezighouden met de ontwikkeling van alle werknemers. Jij krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken en deze ook op te zetten in overleg met je manager. Naast jou zullen er nog meerdere HR-medewerkers zijn die zich focussen op andere aspecten van het vakgebied, jouw focus ligt op het personeel en hun ontwikkeling.

Taken die jij gaat oppakken tijdens je stage zijn onder andere:
- Voortgangsgesprekken
- Regelen van verlof en verzuim
- Het opzetten van trainingen en cursussen
- Het opzetten van een ontwikkelingsplan voor medewerkers
- Meehelpen met het opzetten van workshops en events

Daarnaast wil jouw stagebedrijf graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze stage volledig kunt ontwikkelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR stage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

- Empathisch
- Communicatief vaardig
- Leergierig
- Proactief en enthousiast

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verduurzaming van panden en huizen. Er werken ruim 150 medewerkers binnen het bedrijf. Het precieze aantal medewerkers is lastig te benoemen aangezien er vaak en veel mensen worden aangenomen. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en plat. Iedereen zit op de werkvloer en er zijn maar enkele afgesloten kantoorruimtes.

Jij zal met 3 andere dames werken in het HR-team die zich bezighouden met alles wat er op het gebied van HR gedaan moet worden. Je krijgt dus begeleiding van dames die al jaren in het vak zitten en weten hoe het werkt. Ze hebben allemaal een HBO-studie afgerond en kunnen je dus dus goed begeleiden. Naast alle begeleiding die ze doen geven ze je ook nog een prima stagevergoeding!

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig maar kan wel handig zijn natuurlijk!

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Grote feesten