HRM en recruitment meewerkstage

Ondersteun het stagebedrijf op de HR en recruitment afdeling

Dit ga je leren

Tijdens deze stage zal je in de praktijk veel HRM en recruitment ervaring op doen. Het bedrijf geeft je namelijk de verantwoordelijkheid om enerzijds (samen met het team) de recruitment afdeling te ondersteunen. Dit houdt in dat je in contact komt met klanten, neemt hun wensen in acht en gaat vervolgens opzoek (binnen de database) naar een passende kandidaat! Dit zal ongeveer 2,5 a 3 dagen per week zijn.

Anderzijds biedt het stagebedrijf jou ook de mogelijkheid om het HR vak van A tot Z te leren! Je bent samen met de HR afdeling verantwoordelijk voor alle (nieuwe) medewerkers binnen het bedrijf. Taken die jij gaat oppakken tijdens je werkzaamheden op de HR afdeling zijn onder andere:
- Voortgangsgesprekken
- Regelen van verlof en verzuim
- Administratieve werkzaamheden (zoals contracten)
- Wet en regelgeving
- Meehelpen met het opzetten van workshops en events

Werk je het liefst met mensen, weet jij de wensen van twee partijen aan elkaar te koppelen en zoek je een gevarieerde en uitdagende stage? Dan is deze stage wat voor jou!

Benieuwd naar meer informatie of geïnteresseerd in een sollicitatiegesprek? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen op de HR en recruitment afdeling. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Geen dag is het zelfde tijdens deze stage! Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

- Enthousiast en proactief
- Zelfstandig
- Mensen kennis
- Communicatief vaardig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als uitzend en bemiddelingsbureau voor de zorg en er werken 14 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open. Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Je komt te werken met verschillende afdelingen en collega's om zo het platform zo goed mogelijk te verbeteren. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel en open
local_bar
Veel verantwoordelijkheden en leuke collega's