Uitdagende HR stage

Jij gaat jezelf laten zien op de HRM afdeling

Dit ga je leren

Als HR stagiair kom je hier in een warm bad terecht. Binnen deze organisatie hebben ze een HR-team van 6 personen, met jou erbij dus 7. Veel kennis en ervaring dus die jij kunt overnemen van je collega's.

Je focust je tijdens deze HR stage niet op een deel van het HR vakgebied, maar op het gehele curriculum. Zo ga je aan de slag met werkzaamheden binnen bijvoorbeeld verzuim, payrolling en recruitment. Ook op het gebied van productie, marketing en finance zou je eventueel kunnen leren.

Andere onderwerpen waaraan jij een bijdrage kunt leveren zijn:
- Instroom, doorstroom en uitstroom
- Training & development
- Gezondheid & vitaliteit
- HR administratie
- Optimalisatie van HR-processen

Zoals je kunt lezen zijn de werkzaamheden erg divers en krijg je de kans om op veel gebieden iets te leren. Deze organisatie staat ook open voor jouw eigen ideeën, dus stel je zeker proactief op!

Zo ziet jouw dag eruit

Net als je activiteiten, zijn de dagen tijdens de HR stage ook super divers. Het ene moment ben je bezig met de strategie rondom gezondheid en vitaliteit van je collega's, het andere moment ben je bezig met de instroom van nieuwe collega's. Daarnaast heb je ook nog tijd om samen met je collega's te werken aan de HR processen. Kortom: een super leuke en uitdagende HR stage. Je leert hier echt de kneepjes van het vak kennen en je kunt je ontwikkelen op werkzaamheden die jij leuk vindt.

Je komt te werken bij een grote organisatie met een ruime 350 medewerkers. Genoeg te doen dus op HR vlak! Hoe zorg jij ervoor dat al deze 350 medewerkers gelukkig en dus productief zijn? Hoe zorg je ervoor dat zij dit ook blijven? Mooie vraagstukken om over na te denken tijdens je HR stage!

Mocht je voorafgaand aan de stage al aan de slag willen in een bijbaan, dan is daar hier ook ruimte voor. Uiterlijk word je dan ook goed betaald. Alleen maar lekker voor tijdens de zomer, denken wij.

Dit ben jij

- Je volgt een HBO studie in de richting van HR of P&O
- Je bent leergierig, proactief en zelfstandig
- Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (Woord en geschrift)
- Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Deze organisatie is een internationale marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloerbedekkingen. Met ruim 350 medewerkers in Waalwijk en 12.500 medewerkers wereldwijd, wordt er dagelijks 1.3 vierkante meter aan vloerbedekkingen verkocht. Gigantisch dus!

Deze organisatie vindt het belangrijk om duurzaam te acteren en kijkt ook zo naar hun HR beleid. Ontwikkeling en werkplezier is een van de belangrijkste pijlers voor hen.

Het kantoor is te bereiken met het ov. Vanaf Tilburg station is het een uurtje, vanaf Den Bosch Centraal drie kwartier. Een eigen auto kan vanaf sommige plaatsen wel handig zijn.

Je krijgt hier erg goede HBO begeleiding en tevens de ruimte voor je eigen ideeën.
group
250+ medewerkers
local_bar
Toonaangevende organisatie in de markt