Stage financieel Den Haag

Je bent op zoek naar een financiële stage in Den Haag. Dan is het goed dat je ons gevonden hebt! Wij helpen je namelijk graag om de financiële stage in Den Haag te vinden waar jij helemaal tot je recht komt. Zelf geloven we erin dat als jij op de juiste stageplek zit, jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen. Goede begeleiding tijdens je stages is daarom ook belangrijk. Bij alle finaciële stages in Den Haag die op onze website staan, is er HBO of WO begeleiding aanwezig.

Jouw financiële stage in Den Haag snel gevonden

Naast goede begeleiding, is een mooie stagevergoeding tijdens je financiële stage in Den Haag ook mooi meegenomen natuurlijk. Ook dat hebben we al voor je geregeld. Bij alle financiële stages in Den Haag krijg je minimaal € 300,- stagevergoeding. Uiteraard kan dit bedrag in overleg met je stagebedrijf altijd hoger worden. Schrijf je in en reageer daarna gemakkelijk op de financiële stage in Den Haag die jij het leukst vindt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.