0 financieel stages in Arnhem voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Stage financieel Arnhem

Je bent op zoek naar een financiële stage in Arnhem. Fijn dat je ons gevonden hebt! Want wij helpen je graag om een financiële stage in Arnhem te vinden. En dit doen we al best een aantal jaren (sinds 1998) dus je kunt er vanuit gaan dat we veel ervaring hebben op stagegebied. Ieder jaar helpen we meer dan 1.500 studenten met het vinden van leuke financiële stages. En daar worden wij blij van!

Jouw financiële stage in Arnhem snel gevonden

Hoe pak je dat het beste aan? Schrijf je allereerst even in. Op die manier weten wat wat voor financiële stage in Arnhem je zoekt en wie je bent. Je kunt daarna zelf een selectie maken van financiële stages in Arnhem die jij het leukst vindt. Reageer je op een financiële stage, dan nemen wij daarna telefonisch contact met je op om de volgende stap te bespreken.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.