Veelzijdige finance stage

Je gaat meewerken op het gebied van finance

Dit ga je leren

Wil jij altijd graag bij een service provider werken in de financiële branche? De focus bij jouw stagebedrijf ligt op hypotheken!
Jouw afstudeerbedrijf heeft zo'n 1500 advieskantoren door heel Nederland. Jij gaat voornamelijk mee helpen om klanten te adviseren welke hypotheek ze het beste kunnen afsluiten. Het zal gaan om administratieve werkzaamheden maar ook veel klantcontact zowel online als offline!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag met een kopje koffie en bekijkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Gestructureerd
- Analytisch sterk
- Zelfstandig
- Kennis van Excel
- Resultaatgericht
- WFT Certificaat

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de financiële branche met de focus op hypotheken en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt direct onder de eigenaar te werken, omdat deze gewoonweg niet genoeg tijd heeft voor alle financiële taken, gelukkig ga jij hierbij helpen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
veelzijdige stage