Stage Tenderspecialist

Stage lopen als Tenderspecialist

Dit ga je leren

Bij deze stage ga je aan de slag als Tenderspecialist. Wat houdt dit in? Als Tenderspecialist voor de organisatie ga je aan de slag met onder andere contracten. De organisatie zelf is een open en gezellig bedrijf die zich graag inzet voor het maatschappelijk belang.

Maar wat is nou eigenlijk precies een Tender? Misschien weet je het al maar ter verduidelijk hier nog even een korte omschrijving:
" Een tender, oftewel een aanbesteding, is een procedure waarbij een opdrachtgever aan bedrijven vraagt om een bepaalde deinst of product uit te voeren. Bedrijven schrijven zich met een offerte in op het werk of dienst. De opdrachtgever weegt vervolgens op basis van prijs en kwaliteit af welke inschrijver de opdracht wordt gegund."

De werkzaamheden voor jou stage zijn bijvoorbeeld:
- Het bijhouden van potentiële aanbestedingen die vrijgegeven worden.
- Het monitoren ervan en filteren van de aanbestedingen.
- Optimaliseren van het tenderproces.
- Het houden van wekelijks overleggen en presenteren ervan.
- Het houden van klantcontact en intern contact.

Naast dat jij natuurlijk ervaring op doet in het "echte" bedrijfsleven werk je ook met gezellige collega's. Het team is divers en de gemiddelde leeftijd is niet hoog. Kom jij hier vanaf februari stage lopen? Reageer dan snel!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met het team en met een lekker bakje koffie uiteraard (eerst wakker worden voordat je hard aan de slag kan gaan). Eenmaal opgestart kijk je samen met je stagebegeleider wat je taken voor die dag zullen zijn. Je zal elke dag kijken waar je kan ondersteunen. Cliché gezegd, geen dag is hetzelfde.

Dit ben jij

- Jij volgt een bedrijfskundige of financiële studie
- Vindt het leuk om in een team te werken
- Gaat geen uitdaging uit de weg

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als sociale onderneming en er werken ongeveer 15 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en mensgericht. Al je collega's zijn anders, maar toch is er een vorm van saamhorigheid. Bij deze gezellige organisatie doen ze veel samen en er heerst onder andere hierdoor geen 9 tot 5 mentaliteit.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Ervaren stagebegeleiding