Stage kostprijsberekeningen

Kostprijsberekeningen

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je bij dit stagebedrijf aan de slag met een aantal bedrijfseconomische vraagstukken. Denk hierbij aan kostprijsberekeningen van de producten en het vastleggen van een aantal bedrijfsprocessen. Hiermee kun jij prognoses maken voor de toekomst. Uiteindelijk geef jij een advies aan het management over de knelpunten die jij gevonden hebt in de kosten en andere financiële gegevens. Laat hen jouw verbetervoorstel weten!

Daarnaast zul je veel leren over Finance; forecasting, reporting, Cash en cost control. De kennis die jij geleerd hebt in jouw studie over Finance ga jij in deze stage in de praktijk brengen.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:
- Kostprijsberekeningen
- Eventueel vastleggen van de bedrijfsprocessen
- Eventueel verbeteren van de bedrijfsprocessen
- Adviezen geven aan het management

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag met een kopje koffie, maakt een praatje met je collega's en bekijkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Hierna ga je direct aan de slag met de taken die je die dag moet gaan doen. Voor vragen kun je altijd bij je stagebegeleider terecht. Door jouw kennis van het vak help je het bedrijf met het efficiënter lopen van processen en het up-to-date houden van de kostprijsberekeningen.

Dit ben jij

- Gestructureerd
- Analytisch sterk
- Zelfstandig
- Kennis van Excel
- Resultaatgericht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de voedselverwerking en er werken ruim 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
50+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Familiebedrijf