Stage finance

Je gaat aan de slag op de finance afdeling!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op finance gebied. Dit Brabantse familiebedrijf is actief in de modebranche en richt zich op het maken en ontwikkelen van baby- en kinderschoenen. Ze hebben een aantal eigen merken, die ze distribueren onder meer dan 300 retailers in de Benelux en daarnaast verkopen ze ook direct aan de eindconsument middels hun eigen webshop.

Binnen deze organisatie zijn ze op zoek naar een finance stagiair die zich onder andere bezig wil gaan houden met allround meewerken op de afdeling. Dit kan zijn van administratief werk tot het maken van een maandafsluiting. Jij kan hierin aangeven wat je leuk vindt en aan de hand daarvan wordt er samen met jou gekeken naar wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast is er ook ruimte voor een kleine eigen opdracht. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen deze stage en jouw stagebedrijf wil graag met jou overleggen wat het beste bij je past. Een idee is bijvoorbeeld het verder automatiseren van de inkoopstroom.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen de finance? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf en krijg je enorm goede persoonlijke begeleiding door een directe finance medewerker.

Je komt te werken in een enorm gaaf pand, met al je collega's in een grote ruimte. Je wordt dus echt gezien als onderdeel van het bedrijf en krijgt van alle activiteiten iets mee. Dit maakt het enorm leerzaam!

Het is een gezellig team, waarin hard werken beloond wordt. Daarnaast krijg je ook de ruimte om te werken aan een eigen project.

Dit ben jij

- Passion for fashion
- Enthousiast / energiek
- Goed met cijfers
- Pro-actief
- Je volgt een finance gerelateerde opleiding

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de modebranche en er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg informeel.

Je komt te werken op een afdeling finance met 1 directe collega. Hij houdt zich bezig met alles omtrent financiële stromen!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet per se nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel en open!
local_bar
Gaaf kantoorpand!