Stage Office management

Meewerken bij de administratie/boekhouding

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf houdt zich bezig met de verkoop van plezierboten en jachten. Het bedrijf is gevestigd op een prachtige locatie in Amsterdam en jouw collega's zorgen ervoor dat alles omtrent de verkoop geregeld wordt. Denk hierbij aan het opstellen van prijslijsten, inkoop van producten en uiteraard het verkrijgen van de boten bij de verschillende dealers.

Tijdens jouw stage ga jij ervaring opdoen in wellicht jouw toekomstig werkveld! Dit bedrijf zoekt een meewerk stagiaire die hen kan ondersteunen in de boekhouding en administratie. Ben jij goed met cijfers en hebben deze geen geheimen voor jou? Dan is deze stage geknipt voor jouw!

Zo ziet jouw dag eruit

Met het team starten jullie de dag gezamenlijk, jullie nemen de lopende projecten en de status daarvan door en jullie verdelen de taken van die dag. Omdat het een relatief kleine organisatie is, is er veel ruimte om allerlei taken op te pakken.

Jij bent echt verantwoordelijk voor je eigen gedeelte maar krijgt natuurlijk altijd hulp van de financiële experts die werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Dit ben jij

- Assertief
- Zelfstandig
- Analytisch
- Leergierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de scheepvaart branche en er werken 6 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Klein bedrijf