Meewerkstage AO/IC kwaliteitsmanagement

Meewerkstage AO/IC onderzoek

Dit ga je leren

Tijdens jouw meewerkstage ga je aan de slag met een aantal verschillende taken. Je gaat alle processen in kaart brengen, hieruit ga je koppelingen en relaties leggen. Je gaat taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden vastleggen (RACI). Verder ga je normen, wet en- regelgeving koppelen. Ook ga je je bezighouden met het continu verbeteren door middel van interne (kwaliteit)controle (IC). Een ander taak waar je je mee bezig gaat houden is het signaleren, registeren, beoordelen, monitoren, sturen en analyseren van risico’s en corrigerende en preventieve maatregelen (CAPA).

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag is divers omdat je je met verschillende aspecten bezighoudt. Het ene moment ben je bezig met interne communicatie en het andere moment hou je je bezig met de op orde stelling van de administratie. Je gaat een flinke ontwikkeling doormaken in je researchkwaliteiten. Jouw AO/IC (administratieve organisatie en interne controle) is een belangrijk onderdeel voor jouw afstudeerorganisatie. Een goede AO/IC zorgt er namelijk voor dat je stagebedrijf op operationeel, tactisch en strategisch niveau in control is.

Dit ben jij

Bijt jij je makkelijk vast in een uitdagend vraagstuk en laat je dan niet meer los? Vind jij het interessant om jezelf bezig te houden met de interne processen van een bedrijf? Zie jij altijd kansen liggen? Dan zoekt dit bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Katwijk en er werken 20+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling KAMV met 3 collega’s. Zij houden zich bezig met alle veiligheidsnormen en wet- en regelgeving.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is aan te raden.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel