Meewerkstage commercie en communicatie bij een automotive bedrijf

Diverse commerciële, communicatieve en administratieve werkzaamheden in de automotive branche

Dit ga je leren

Tijdens deze meewerkstage loop je mee in een kleine en hechte organisatie, actief in de automotive branche. Je hebt diverse taken die te maken hebben met verkoop, klantencontact en marketing maar ook diverse administratieve taken. Tijdens deze stage kun je super veel leren en praktijkervaring op doen op het gebied van marketing, communicatie en finance.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken op het kantoor met 6 andere collega's. Zij houden zich vooral bezig met het klantencontact en verkopen aan (vooral Duitse) klanten. Jouw dag is super gevarieerd, de ene keer ben je namelijk in gesprek met klanten en help je ze met de verkoop, het andere moment ben je content aan het schrijven voor de website en weer een ander moment loop je mee in het magazijn en maak je productfoto's van auto onderdelen als bijvoorbeeld navigatiesystemen, carcits en radio onderdelen.

Dit ben jij

- Je studeert Hbo
- Je zoekt een meewerkstage (of een bijbaan)
- Je vindt het leuk om te werken voor de autobranche
- Je woont op maximaal 45 minuten reistijd van Dinxperlo
- Je bent goed in Engels, Duits is een pré
- Je bent communicatief sterk, hebt interesse in marketing, bent goed met cijfertjes en bent leergierig
- Deze stage is ook geschikt voor IBL

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verkoop van auto-onderdelen als navigatiesystemen en andere hardware voor in auto's. Er werken 6medewerkers binnen het bedrijf. Het is dan ook een super hecht en gezellig team met verkopers, administratief medewerkers en allemaal harde werkers met een hart voor de zaak.
Omdat je in een kleiner team komt te werken is iedereen super betrokken en behulpzaam, ze laten je graag alle werkzaamheden van de organisatie zien.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is minder goed te bereiken met het OV. Een eigen auto of scooter maakt de rit makkelijker. Vanuit Doetinchem is het met het OV prima te doen.
group
5+ medewerkers
mood
informeel, betrokken, hechte club
local_bar
Een kantoorhond en luxe lunch op kantoor!