Meewerkstage accountancy

Je gaat aan de slag op een gaaf accountantskantoor!

Dit ga je leren

Op dit gave accountantskantoor waar ze werken voor veel MKB bedrijven in Nederland en voor grote multinationals die zich willen vestigen in Nederland. Ze hebben op beide vlakken veel expertise in huis en ontzien hun klanten op het gebied van fiscaliteit, jaarrekeningen, boekhouding en payrolling.

Binnen dit team van ongeveer 15 fiscalisten en accountants zoeken ze een energieke stagiair die zin heeft om het aankomende jaar alvast de eerste kneepjes van het vak wil leren in een gave meewerkstage.

Werkzaamheden waar jij je onder andere over gaat ontfermen zijn:
- het verwerken van administratie
- aangiftes doen
- opstellen van jaarrekeningen

Daarnaast kunnen er andere taken bij komen, maar dat is afhankelijk van de projecten die lopen tijdens jouw stageperiode.

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw stage ben je voornamelijk op kantoor te vinden. Je krijgt erg goede begeleiding en kunt veel verschillende werkzaamheden oppakken.

Het kan ook voorkomen dat je met een accountant of fiscalist mee mag naar een klant om daar werkzaamheden uit te voeren. Al met al een zeer leerzame en gevarieerde stage.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Nauwkeurig
- Frisse blik
- Kritisch
- Assertief
- Krachtig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stageorganisatie is een groot accountantskantoor die verschillende werkzaamheden uitvoeren voor diverse klanten, zowel nationaal al internationaal. Je komt op kantoor te zitten met ongeveer 15 enthousiaste collega's die staan te springen om jouw gedurende je stageperiode te begeleiden, ondersteunen en te helpen met al je vragen en moeilijkheden. De informele sfeer binnen de organisatie zorgt voor een enorm prettige werkomgeving!

Het bedrijf is wat lastiger te bereiken met het OV. Mocht je beschikken over eigen vervoer dan zou dat het een stuk makkelijker maken.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gave organisatie!